Kigyulladt a tetőn egy kompresszor

Budapest-Dunaújváros - Az országos hírekbe is bekerült, hogy a fővárosi Dózsa György úton kigyulladt egy felújítás alatt álló épület, amin a Grabarics Kft. dolgozott.

Pekarek János

A fővárosi Dózsa György út és Délibáb utca kereszteződésénél, a Délibáb Hotel korszerűsítésén a Grabarics Építőipari Kft. munkásai dolgoznak - amint arról a tegnapi újságunkban közölt képhírben beszámoltunk.


A cégtulajdonos elmondása szerint a tetőn egy kompresszor gyulladt ki a munka befejezése után órákkal, amikor már senki nem tartózkodott az építési területen. A tűzoltók gyorsan eloltották a tüzet, amelynek keletkezésről még nem tudni biztosat: az építők rövidzárlatra gyanakodnak.

Az épületfelújítás és -korszerűsítés tovább folytatódik. A tűz gyors megfékezésében valószínűleg szerepe volt annak, hogy a kérdéses épület a főváros frekventált helyén áll. Az oltás idejére a Dózsa György út forgalmát korlátozni kellett.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!